Zakelijk

Mag ik even naar je luisteren?

Jij bent verantwoordelijk voor medewerkers. Als teamleider, HRM manager of directeur bijvoorbeeld. In eerste instantie komen wij luisteren. Hoe werkt jullie organisatie, wat gaat er goed en wat minder? Zijn er knelpunten? Verstaan we elkaar en is er een ‘klik’? Samen brengen we de behoefte in kaart. Op basis daarvan zullen we een een aantal opties voorleggen. Maatwerk dus, want dat is de enige manier. Dit kunt je alleen in het echt ervaren, deze website legt een belofte neer. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Een organisatie is altijd in ontwikkeling, altijd in beweging. Mensen zijn immers de onderdelen van het geheel dat een team maakt. Die mensen hebben allemaal hun eigen levenspad, allemaal verschillende verhalen en redenen om te doen wat ze doen. Om er steeds voor te zorgen dat mensen optimaal presteren is er altijd aandacht nodig. Moeve doet dit door de individu te ondersteunen wanneer dit nodig is en door het team als geheel bij de les te houden. Zo blijft werken met elkaar een leuke, inspirerende uitdaging. Met de juiste mensen op de juiste plaats.

Wij combineren e-coaching met persoonlijke aandacht en aanwezigheid. Continuous Coaching noemen we dat, omdat het altijd doorgaat. We zijn fysiek aanwezig op de werkvloer, pikken snel signalen op en kunnen zo preventief werken. Een probleem oppakken voordat het crisis wordt. En wanneer het nodig is, zetten we tests als Mindsonar in of gaan met teambuilding aan de slag. Het proces blijft onder begeleiding; zo mis je nooit een stap. Vele malen effectiever (en ook voordeliger) dan ingrijpen wanneer al het fout is gegaan. De gevolgen van ziekte, ontslag en slecht functionerende teams zijn voor alle mensen en voor de organisatie groot. Daarom draaien wij het om, er is zoveel dat voorkomen kan worden wat je dan ook niet hoeft te genezen! Wil je weten hoe dit voor jouw team of organisatie kan werken?  Neem dan contact op en bel 0168 85 20 64 of stuur hier een mail.