Personal coaching

Jezelf op een voetstuk!

Personal coaching = persoonlijke begeleiding. Zo simpel is dat, dus bij personal coaching gaat het om jou. Daarom zetten wij, de professionele begeleiding, alvast een kroon op jouw schaakstuk, ook al ben jij de enige die dat nu weet en ziet. Jezelf op een voetstuk plaatsen doen wij nuchtere Nederlanders niet snel. Maar wij weten ook: alles wat je aandacht geeft, dat groeit. Zorg dat jij weet dat je het waard bent.

Mogelijkheden voor groei en succes

Als mens beperken we ons al snel in het denken over onze mogelijkheden. Bij Moeve maken we je bewust van het potentieel dat je al hebt. Juist het verborgen potentieel, dat onderbelicht is gebleven, brengen wij naar boven. Zo ervaar je het enorme, onontgonnen potentieel dat schuilt in jezelf, je relatie en je team of organisatie. Dit leidt tot krachtige persoonlijkheden, die het mogelijk maken om in hun werk, relaties, studies en elk ander aspect van het leven betere resultaten te behalen.

(On)ontgonnen terreinen

Veel van wat we tegenwoordig aannemen, hoeft eenvoudigweg niet waar te zijn. Of het nu gaat om je kansen, mogelijkheden of je eigen vermogen. Iedere leeftijd en generatie heeft haar eigen begrenzingen en haar eigen aannames; duizenden zaken die we zonder meer voor waar aannemen. Maar we ontdekken meer en meer dat onze ideeën over de werkelijkheid helemaal niet juist zijn.
Dat geldt ook voor jouw eigen potentieel. Recent wetenschappelijk onderzoek toont aan dat we over veel meer vermogens beschikken dan onze huidige talenten en kwaliteiten tot uiting brengen.
Het is onze uitdaging jou te helpen om jouw drijfveren, ambities en potentieel te ontwikkelen, door het creëren van kansen en door te werken vanuit inspiratie en innerlijke motivatie. Zo kun jij je ambities en doelen realiseren.

Vast of los?

Het is echt niet nodig eerst vast te lopen voor je begeleiding zoekt, integendeel! Iedereen kan zo nu en dan wel iemand gebruiken die met je meedenkt. Dat kan een collega, vriend of familielid van je zijn, maar het kan ook fijn zijn als er geen binding met jouw leven bestaat. Iemand die helemaal van buitenaf kijkt en die daar goed in is… Bij Moeve doen we dit graag, dus neem contact op voor een eerste kosteloze kennismaking: bel 0168 85 20 64 of mail naar contact@moeve.nl.

Bekijk ook eens de mogelijkheden van e-coaching op deze website of ga meteen naar de shop voor een bij jou passend pakket.