Over Moeve

Moeve brengt mensen in beweging! Het is onze missie mensen en organisaties duurzaam te begeleiden. Als het crisis is en de kansen zich aandienen, maar zeker ook in het continue proces. Wij komen en blijven erbij!

Iedereen wil vooruit, hoor je regelmatig de laatste tijd. Daar ligt ook de toekomst en om er te komen is beweging nodig. Ga dus op reis en de bagage neem je mee, want dat is jouw verleden. Moeve is een acroniem, klinkt lekker en staat echt ergens voor. Het past als een jas!

M

Missie verhelderen, wat wil je bereiken voor jezelf, met het team of als organisatie? Deze vraag is bepalend voor de rest en kun je regelmatig opnieuw stellen. Dan weet je of je nog op koers zit.

O

Ontwikkelen van de doelen, de eigen missie. Hoe ga ik daar komen en wat is ervoor nodig? De koffer voor reis vullen met dat wat je in elk geval nodig hebt.

E

Experimenteren. En evolueren, want hier gaat de beweging een richting krijgen. Waarbij je soms een ander pad kiest dan je van plan was, of juist niet. Wie geen fouten maakt leert niet, ga ervoor!

V

Veranderen. Doordat je zelf, team of organisatie deze reis bent aangegaan merk je dat essentiële zaken veranderen. Geniet ervan, stuur bij en stel vragen. Het is namelijk nooit afgelopen.

E

Expressie geven.  Het succes en jouw bijdrage aan succes kun je voelen. Je gaat hiernaar leven, uiting aan geven. De resultaten zijn meetbaar en de reis blijft zeer de moeite waard! E is ook emotie. Emoties zijn de feiten van het nu.

Over de oprichter

Moeve is opgericht door Sergei Versteeg. Via vele avonturen heeft het leven hem op dit pad gebracht. Na een opleiding aan de Hotelschool Maastricht heeft hij ruim 10 jaar in Frankrijk gewoond en gewerkt als ondernemer in de hedendaagse kunst, onroerendgoedmarkt en had hij uiteindelijk een compleet property management bedrijf in de Provence. Weer terug in Nederland liet de wijn uit Frankrijk hem niet los en kwam hij ook weer terug in de kunst. Diverse rollen als ondernemer, maar later ook als manager bij semi-overheid en als voorzitter van diverse non-profit organisaties. Hij bleef zichzelf aldoor afvragen: ‘wat ik hier nu toch moet doen op deze aarde?’. Twee kinderen grootbrengen, zeker. Maar verder? Eigenlijk heeft hij het altijd wel geweten al is dat makkelijk praten achteraf! Continu aan het begeleiden, valkuilen inzichtelijk maken, kansen blootleggen en nieuwe wegen inslaan. Steeds in de overtuiging dat wanneer je je intuïtie volgt je het goede doet en ontmoet. Daarom nu Moeve, duurzame begeleiding met elkaar, voor elkaar.

Deze reis is zeer de moeite waard; reis je graag een stukje mee of wil je meer weten, bel ons dan!

Oprichter Moeve

Sergei Versteeg

LinkedIn-profiel van Sergei Versteeg weergeven Profiel van Sergei Versteeg weergeven