moeve team e-coaching

Ons team

Ons team bestaat uit 6 totaal verschillende professionals die ieder hun eigen expertise inbrengen en daarbij allemaal even enthousiast zijn over e-coaching. Wie kies jij? Geef je voorkeur aan en vraag een vrijblijvende proefsessie aan!

 

Anne Driessens
Business coach
Waar zij ook is, zij zal mensen altijd proberen te helpen. Zij staat net zo lief buiten met de laarzen in de modder als in pak in een vergaderzaal, en op dezelfde manier coacht zij net zo lief op het vlak van persoonsproblematiek als op managementniveau. Immers, alles hangt altijd met elkaar samen en loopt altijd in elkaar door. En elke dag komt de zon opnieuw op! Keywords: Technisch inzicht, praktisch, doelgericht, véél ruimte voor de mens en zijn/haar motivatie, ruimte voor verschillende karakters, schakelen, teams, positiviteit, ruimte!
Mirjam van Galen
Burn-out coach
Mirjam is burn-out coach en NLP-deskundige. Zij begeleidt mensen die hun kracht willen hervinden in hun werk of hun privéleven. Mirjam gelooft onvoorwaardelijk in het potentieel van ieder mens en gunt het iedereen om dat potentieel volledig te benutten. Zij is een enthousiaste en betrokken coach, die goed aanvoelt waar de knelpunten liggen en hier op een open en doelgerichte manier mee aan het werk gaat. Met humor en daadkracht weet zij lichaam, geest en emoties op één lijn te krijgen. Zij zorgt ervoor dat mensen die in de kracht van hun leven horen te staan, zich ook weer krachtig voelen.
Jan van Veldhuizen
Ontwikkeling & leiderschap
Krachtig en moedig zijn, waar mogelijk onverschrokken. Waar nodig doordacht. Acties nemen vanuit een gevoelde behoefte. Ontdek opnieuw wat het is en hoe het voelt om ergens voor te staan. Om te kunnen zeggen: nu doen we het op mijn manier. Zonder van jezelf te schrikken. Sinds 2012 zelfstandig coach met een focus op het ontwikkelen van jouw persoonlijke kracht in relatie tot de onderneming of baan. Na een bachelor in Technische Natuurkunde en een Master in Bedrijfskunde werkte hij een half jaar in Sevilla. Daarna reed hij naar Zuid-Afrika en is vervolgens zijn loopbaan begonnen als organisatieadviseur in Nederland. Dit bracht hem na een paar jaar tot zelfstandige coach. Recent heeft hij een eigen leiderschapsmethode ontwikkeld voor het creëren van veiligheid in teams: www.unblame.com. Jan is liever buiten dan binnen; onder de Chevrolet, te paard in het bos of te voet door Zwitserland. Beter creëren dan te consumeren. Jan is.
Karen Makkes van der Deijl
Executive coach / Co-Active Trainer
Mijn motto is "haal het beste uit je leven". Dat is wat ik zelf elke dag probeer te doen en wat ik ook iedereen toewens die ik coach. Energie krijg ik van mensen die hun hart durven te volgen. Of het nu op het werk is, in de privésfeer, individueel of als team. Niets vind ik mooier dan gepassioneerde mensen. Ik vind het fantastisch als mensen de moed hebben om keuzes maken vanuit wie ze zijn en wat zij echt willen. Wanneer mensen in staat zijn hun eigen leven te leiden (en niet het leven dat anderen voor hen voor ogen hebben), halen ze naar mijn mening het beste uit het leven. Als mensen enkel tot inzichten zijn gekomen tijdens mijn coachingstraject, ben ik niet tevreden. Het is belangrijk dat ze ook in actie komen. Verandering betekent niets als het alleen op papier staat of in je hoofd zit. Er is durf en actie voor nodig om keuzes écht te maken en voluit te gaan leven. Of je nu aan je leiderschapschapskwaliteiten wilt werken, betere samenwerking binnen je team wilt realiseren of persoonlijke groei in je werk of privéleven wilt versnellen; ik ga graag met je aan de slag en zal je zeker verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling en groei.
Joost van Rijt
Lifestyle coach
Joost van Rijt is een coach met passie voor "werken aan innerlijke groei". Als echtgenoot en vader van een dochter en zoon, woonachtig in het prachtige glooiende landschap van Groesbeek, volg ik het leven vanuit nieuwsgierigheid en ben ik benieuwd naar wat er op mijn pad komt. Het heeft mij gebracht naar waar ik nu ben. Zelfstandig ondernemer in coachen en klussen. De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van innerlijke groei aan mezelf. Vanuit een diepgewortelde interesse om mensen te helpen ben ik mijn nieuwsgierigheid om gaan zetten in vaardigheden. Het volgen van de opleidingen NLP Practitioner en master hebben mij veel inzichten en tools gegeven om als coach te helpen bij de innerlijke groei van andere. Tevens heeft het bouwen van mijn eigen huis mij de mogelijkheid gegeven om deze tools ook in te kunnen zetten in een eigen praktijkruimte. De ervaring en de inzichten die ik in het werken aan mezelf en met andere heb opgedaan hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Behulpzaam en een luisterend oor, nieuwsgierig en enthousiast maar ook confronterend en doortastend, met de overtuiging dat de antwoorden in ieder mens zelf zit en dat je soms met een beetje hulp dat zelf ook inziet.
Sergei Versteeg
Personal coach
Het is mijn missie mensen en organisaties duurzaam te begeleiden op hun levenspad. Met eigentijdse tools zoals MindSonar en e-coaching begeleid ik mensen bij het verwerven van gewenste inzichten om tot nieuwe keuzes en gedrag te komen. Dit doe ik middels coaching, training en intervisie, soms provocerend, vaak confronterend en altijd met humor en respect. Vanuit mijn veelzijdige ervaring als zelfstandig ondernemer en ervaring in zowel profit als non-profit organisaties, ken en herken ik vele valkuilen en belemmeringen. In mijn begeleiding durf ik lastige onderwerpen te benoemen en ga ik ook uit van het goede dat er al is. Zo begeleid ik mensen en organisaties op een participatieve wijze naar positieve verandering. Ik ben een pragmaticus die met een frisse blik snel en doeltreffend tot de kern komt, systematisch en analytisch met een scherp oog voor resultaat. Omdat het altijd beter kan! Bevlogen mensen maken sterke organisaties. Dat draagt bij aan een zinvolle wereld, en daar zet ik mij iedere dag voor 100% voor in.