Kwaliteit

Moeve is voortgekomen uit vele jaren van ervaring in profit en non-profit organisaties, die nemen we mee. Al onze professionals hebben een gemeenschappelijke deler, namelijk dat iedereen gepassioneerd coach is, ervaring en een gedegen opleiding heeft gehad. Velen zijn bijvoorbeeld Master Practioner NLP bij het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie in Nijmegen) of geaccrediteerd Co-Active Coach van ICF (International Coach Federation). Daarnaast geven we ook zogenaamde ‘garanties’. Certificering is vandaag de dag van belang, het geeft aan dat je niet zomaar iets doet. Onze coaches en trainers zijn divers en brengen verschillende accreditaties mee zoals:

NVNLP – Nederlandse vereniging van NLP

ICF – International Coach Federation

BIG registratie GZ psychologie

NOBCO – Nederlandse coachings bond

MindSonar Certified Professional

Noloc – Loopbaanbegeleiding

Naast de eigen persoonlijkheid van al onze professionals heeft een ieder zijn of haar specialismen. Hiermee versterken wij elkaar en zijn wij breed inzetbaar. Wat ons allen bindt is NLP, een taal die inmiddels wijdverbreid is en tot uiting komt in de meest uiteenlopende begeleidingsmethodieken. Het is voor ons belangrijk dezelfde taal te kunnen spreken. Dat er daarnaast vele specialismen zijn waar een ieder op uitblinkt is ook logisch. Hier komt de vakman of -vrouw naar voren.

De ruime flexibele schil van professionals maakt het voor ons mogelijk altijd maatwerk te leveren voor grote en kleine opdrachten waarbij de kwaliteit van onze diensten altijd bovenaan blijft staan.