Gebruikers over e-coaching

Het succes van e-coaching wordt door onze klanten bevestigd. Dit zeggen enkele gebruikers over e-coaching:

Dat het soms zo simpel is… dat je het zelf niet meer ziet. Snel en doeltreffend kreeg ik via e-coaching een duidelijke spiegel voorgehouden en nu pak ik de draad zelf op. Dank je wel!!

Hans den T.

Wat zo geniaal is aan deze e-coaching? Je hoeft niet op gesprek, het kan op jouw manier en in je eigen tempo. Het gegeven dát er iemand voor je is, die niets met jouw dagelijkse leven te maken heeft; heerlijk…

Chantalle S.

Mijn steun en toeverlaat in m’n binnenzak, hoe fijn is dat! Lig je midden in de nacht te piekeren hoe ik iets aan mijn chef duidelijk moet maken en dan stuur ik al die gedachten naar mijn e-coach. Daarna slaap ik als een roos! Niet zo gek, want ik kan de volgende dag mijn gedachten teruglezen EN er is iemand die er op gaat reageren! (Ik heb ook wel eens gehad dat ik de volgende dag al precies wist hoe ik het moest aanpakken trouwens!)

                                                                                                                     Carel V.

Mijn e-coach gebruikte ik tijdens een lastige periode van rouwverwerking. Daarmee heb ik mijzelf en zeker mijn gezin mee geholpen. Later heb ik ook nog op een aanvullende manier twee sessies gehad bij een gespecialiseerde therapeut. Daarmee was het voor mij klaar, de rest doe ik wel met mijn e-coach.

                                                                                                                    Hannie van R.

 

 

Wij werken aan een on-line waarderingsplatform om te integreren opdat de waardering van onze klanten nog beter te zien zal zijn. De privacy is voor ons belangrijk, waardoor we hier niet de namen van onze gebruikers kunnen publiceren.