Loopbaanbegeleiding

Past je werk nog wel bij jou? Er achter komen dat je jaren in een ‘verkeerd’ beroep hebt gezeten is confronterend. Je hebt tijd nodig om dit te verwerken. Het kan je somber maken en het gevoel geven dat er geen uitweg is. Wat moet je dan? Je vraagt jezelf af: ‘Wat vind ik leuk?’ Je hebt je leven opgebouwd rondom je baan en van baan wisselen zal meer gevolgen hebben dan alleen de plek waar je dagelijks je werk gaat uitvoeren. Dat klopt. Het vergt wat inspanning maar als jij dat wil bereiken, dan kan dat!

Waar word jij blij van?

• Je bent best tevreden maar je wilt weleens wat anders.
• Je hebt ontslag gekregen en het is tijd om het roer om te gooien.
• Je wilt erachter komen welk beroep het beste bij je past.
• Je hebt de verkeerde studierichting gekozen.
• Je moet nog een studierichting kiezen maar je weet niet wat.
• Het is niet makkelijk om ineens anders te gaan denken en een beroep te kiezen wat bij je past.
• De eerste vraag die je jezelf gaat stellen is: ‘Waar word ik blij van?’

Op ontdekkingsreis

Kom in beweging en ga ontdekken wie je bent, wat je allemaal kunt en wat je wilt. Op basis hiervan helpen we jou op weg naar die passende baan of misschien wil je wel naar zelfstandig ondernemerschap.

Gesprekken

In je geschiedenis zitten ankers voor de toekomst, daar gaan we naar op zoek. Wat doe je bijvoorbeeld in je vrije tijd? Wat vind je leuk? Coach je een sportteam, of sta je achter de bar? Waarom? Wat vind je er leuk aan? Hoe organiseer je je leven? Hoe sta je in relaties? Allemaal informatie die we kunnen gebruiken om op zoek te gaan naar jouw passie. De informatie komt naar boven door de gesprekstechnieken die wij toepassen en bijvoorbeeld een MindSonar test. Je krijgt zicht op jezelf en leert je onbewuste wensen kennen.

Wat heb jij nodig?

Iedere loopbaanbegeleiding is er één op maat. Als we erachter zijn wat je graag wilt dan gaan we kijken wat je daarvoor nodig hebt. We gaan kijken naar de haalbaarheid en je motivatie om je doel na te streven.

• Je hebt nooit meer het gevoel dat je moet werken.
• Je wordt succesvol in dat wat je doet.
• Je hebt weer controle over je leven.

Garantie

Na onze ontmoetingen weet je gegarandeerd wat je leuk vindt en hoe je dat kunt bereiken. Wij maken een verslag van onze bevindingen. De inhoud van het verslag is voor jou geen verrassing meer én het kan je helpen om je doelen na te streven. De intake en kennismaking zijn altijd gratis, want de juiste ‘klik’ is de basis voor de samenwerking.

Contact

Bel vandaag nog met Moeve: 0168 85 20 64 of mail naar contact@moeve.nl