Coaching

Wat is coaching?

Coachen is het Engelstalige woord voor begeleiden. Dat is soms nodig; iedereen loopt tegen vraagstukken of problemen aan. Voorkomen is beter dan genezen. Een vraag aandacht geven voordat het uitgroeit tot een probleem werkt preventief. En is het toch een probleem geworden dan is het hoog tijd voor actie. Niemand kan alles alleen. Wij geloven in de toegevoegde waarde van persoonlijk begeleiden. En dat het goed is om dit door ervaren professionals te laten doen. Die je alleen betaalt voor wat echt nodig is. Hoe doen we dat?

Testen

Het is op heel veel manieren mogelijk om jezelf, teams of medewerkers te testen. Voorop staat wat wil je weten ten dienste van welke actie? Het kan gaan om een persoonlijkheidsprofiel, inzicht in teamcapaciteiten of een gedragsanalyse. Voor elk type vraag zijn verschillende testen beschikbaar, de een nog uitgebreider dan de ander. Welk type test je gebruikt hangt dus af van het doel dat er achter ligt. Dit geeft dan een goed vertrekpunt, een ijkmoment. Op andere pagina’s lees je er meer over.  Alleen testen om het testen slaat negens op. Want wat is het doel van de test? En wat doe je vervolgens met alle inzichten? De testresultaten geven, als het doel helder is, een mooie bron van informatie en een basis om aan terug te koppelen. Dit is de start van het Moeve continuous coaching programma. Niet de test, niet het coachen, maar het resultaat telt. Ja, dat klinkt simpel toch?

Hier is Moeve goed in; kom in beweging! Moeve zorgt voor maatwerk en denkt daarbij optimaal aan jouw doelstellingen. Effectieve programma’s met moderne e-coach toepassingen en bewezen methodieken. Meer weten? Neem dan nu contact op: contact@moeve.nl of bel: 0168-852064

Klik hier voor persoonlijke coaching en hier voor teamcoaching.